dimarts, 2 de novembre del 2010

Ha caigut un mite!!

..o més ben dit, no ha caigut!! I és que per fi s'ha descarregat el 2x8 net!! Felicitats Vilafranca, us ho heu guanyat a pols.

Peazo actuació la de tots plegats, les colles han escalat un graó més dins del seu nivell particular.

Els verds han passat de ser colla de Gamma Extra a ser colla del fins ara exclusiu Gamma Only You, sisi es com dir q aquest castell només l'hem fet nosaltres... Com a malalt q soc dels castells només em puc treure el barret.

  

Capgrossos han passat a ser colla de Gamma Extra, Quina alegria!! Vaig emocionar-me en veu-re'l, se'l mereixen, per tot el que han passat, el que han treballat, i ja de passada, el món casteller també se'l mereix, es mereix una altre colla capaç d'assolir aquests papinus, que doni guerra, q ens apreti a la resta de colles capdevanteres...si continuen així, als administradors de Vilafranca se'ls gira feina..
Que estrany es veu de color blau, espero q en facin molts i poder-me acostumar!!


Sants: OLE!! Han passat de ser la colla que només fa el 3x9 de tant en tant a poder fer el 3 i el 4 obrint així les portes a una futura tripleta!! Hi ha bastantes colles q fan el 3x9 però no gaires q facin la tripleta, molts ànims!!


Minyons: TOOOOOOMA PEPINO!!!!
Quina actuació!! tres castells de nou!!

I és que aquest 2x9 te més importància del que sembla, molta més. Els Minyons som totalment conscients del que podem fer per la diada però és que aquesta torre demostra a tot el món casteller quin és el nostre estat de forma. Per què dic això? doncs perquè si els tècnics segueixen amb la intenció de preparar el 3x10 per la Diada (segur que si) necessitem que se'l cregui tothom, i quan dic tothom em refereixo a les altres colles, els aficionats i a tot Terrassa, com va passar ara farà un any. La gent no és tonta, vindrà a donar-nos un cop de mà si creuen en les nostres posibilitats i aquest 2x9 ajuda molt.

El tronc del tres s'ha canviat una mica, que a ningú li sàpiga greu, ha millorat. I és que està molt be durant l'any fer apostes de futur, que a més a més funcionen!! però ha arribat l'hora de deixar de mirar el futur i preparar el present, el present es diu 3x10 i això vol dir que ni futur, ni aquest se'l mereix més que l'altre ni històries d'aquestes, el farem entre tots oi? i el farem com millor vagi. El futur, ara, és la temporada que ve.

Lo quatre: és per a mi molt gratificant veure totes les noves incorporacions que s'hi han fet al tronc, al pom de dalt, a sisens, a quints, a quarts la mitja d'edat a baixat molt, i a terços...veient aquests terços estic tranquil, a segons també s'hi han tret molts anys últimament i fins i tot estrenem baixos!!.

Que el quatre remena??? QUE REMENI!!! Que així és com en van apendre els que ara anem substituint..

Espectacular nivell demostrat a St. Narcís!!  Ni plaça talismà ni polles, que ens ho hem ben guanyat!!

jajajaja espero que aquest novembre podrem entrar al selecte i exclusiu grup de colla de Gamma Me Three!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David